EN

Opbevaring af vin – skræddersyet indretning af din vinkælder

Hos Moldow Design er vi eksperter i opbevaring af vin. Vi ved, at vinkælderen er af vigtig betydning for vinelskere, og vi tager opgaven med etablering og indretning af din vinkælder seriøst. 

For mange mennesker er vin ikke blot en hobby, men en livstil. Vinkælderen er det fysiske tegn på vinelskerens entusiasme. Vinen skal gerne opbevares et sted, man stolt kan vise frem og derfor er det selvfølgelig kun det bedste, der er godt nok. Det tager vores skræddersyede indretning af vinkælderen højde for. 

Vi er eksperter i opbevaring af vin

Hos Moldow Design er vi specialister, når det kommer til æstetisk, praktisk og korrekt opbevaring af vin. For det er selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvordan din vinkælder indrettes. Hverken hvad angår udseende, men heller ikke hvad angår faktorer som belysning og temperatur. 

Uanset størrelsen og formen på dit vinrum, tilbyder Moldow Design en skræddersyet helhedsløsning, der både tager højde for det æstetiske aspekt samt sørger for, at din vin opbevares på rette vis, så kvaliteten fortsætter med at være i top i mange år frem. 

Kort sagt, ønsker vi at skabe en kvalitetsløsning, som du stolt kan vise frem til dine venner og din familie, når de kommer på besøg.

Kompetent samarbejdspartner fra drøm til resultat

Vi rådgiver dig fra start til slut, så vi sammen kan skabe den vinkælder, du drømmer om. 

Hvis du går og drømmer om en vinkælder, så kunne vi meget vel være den perfekte samarbejdspartner for dig. Vi er eksperter på området, og vi kan rådgive dig om alt fra den optimale placering af selve vinrummet, til hvilken isolering, ventilation og belysning, der er mest skånsom for din vin. 

Er du i tvivl om den æstetiske udformning af dit vinrum, kommer vi også meget gerne med designforslag til valget af vinreoler, der er i overensstemmelse med din personlige stil. Vi sørger for at imødekomme dine idéer og ønsker, så vi sammen kan skabe præcis den vinkælder, du drømmer om.

Alt, du bør vide om opbevaring af vin

Det er naturligvis en af de større beslutninger at få en vinkælder i sit hjem. Derfor guider vi dig altid til, hvad du bør overveje, før du giver dig i kast med projektet. 

Som det første i processen tager vi en snak, hvor vi får afklaret dine behov, ønsker, vinklima samt dit budget. Herfra kan vi udvikle et designforslag, som efter din godkendelse installeres af vores dygtige team hjemme hos dig. 

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for opbevaring af vin, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale

Vil du se mere til vores løsninger og produkter, kan du følge med på vores Instagram, hvor vi løbende deler vores cases og resultater.

Vælg sprog